Home

“Ik ben een creatieve, energieke, inspirerende vrouw met humor en pit! Ik wil een verschil maken; voor mezelf en voor een ander. Bij elke persoon die ik mag begeleiden, stel ik mijzelf de vraag; ‘wat heeft deze persoon nodig om in beweging te komen?’ En dáár gaan we op verder. Op deze website neem ik je mee in mijn dagelijkse werk. Veel leesplezier!

Vrolijke groet,
Iris

IRIS


Als je voor mij als arbeidsmediator of job- en re-integratiecoach kiest,  werk je samen met een vrouw die vol passie en oprechte betrokkenheid naar mensen,  op zoek gaat naar de drive in mensen om in beweging te willen komen.

Daarbij vind ik deskundigheid en de nodige ervaring een vereiste om dit werk goed te kunnen doen. In mijn trajecten met kandidaten, hou ik de geldende richtlijnen en wet- en regelgeving dan ook nauwgezet in de gaten en informeer én adviseer ik werkgever en werknemer hierover. 

Lees verder “IRIS”

Arbeidsmediation


Iris & Mediation
Ik heb mij volledig op arbeidsmediation gespecialiseerd en hiervoor ook de specialisatie opleiding tot arbeidsmediator succesvol gevolgd. Reden hiervoor is dat de relatie tussen werkgever en werknemer mijns inziens veel invloed heeft op je dagelijkse leven en als deze goed is, daarmee ook een positieve invloed heeft op je algehele welbevinden. Daarnaast heb ik inmiddels veel kennis en ervaring opgedaan in mijn andere werkzaamheden, wat dit voor mij een logisch en sluitend geheel maakt.

Lees verder “Arbeidsmediation”