Jobhunting

Go! Go! Go!
In het jobhuntingstraject wordt de kandidaat zeer intensief begeleid in de actieve sollicitatiefase. Eerst wordt kort doorlopen of het persoonlijk zoekprofiel (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik) en arbeidsmarktbenadering (cv, sollicitatiebrief, social media en sollicitatievaardigheden) op orde zijn. Vervolgens gaan we de arbeidsmarkt actief benaderen. Dit doen we door het inzetten van het netwerk van mezelf en de kandidaat en alle andere juiste kanalen aan te boren om hiermee geen enkele kans op de arbeidsmarkt te missen. Uiteindelijk leidt dit traject vaak tot een succesvolle plaatsing!

Werkwijze
Het jobhuntingstraject heeft een doorlooptijd van 3 maanden. De begeleiding zal worden vormgegeven door middel van een mix van persoonlijke gesprekken en begeleiding op afstand zoals per email en telefoon.  In ieder geval zal er 2-wekelijks een afspraak plaatsvinden op mijn kantoor.  Verder zal ik gedurende het traject uiteraard contact onderhouden met de opdrachtgever, wat ook regelmatig een verzekeraar is.

Tarieven
De totale investering voor een jobhuntingstraject van 3 maanden bedraagt € 1.295,-. Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW en excl. reiskosten.