Werkfit

Werkfit maken is een traject voor mensen met arbeidsvermogen die een arbeidsongeschiktheidsuitkering (WGA, WAO, Wajong of WAZ) of een Ziektewetuitkering van UWV ontvangen. Doel van een Werkfit traject is jou (weer) fit te maken voor werk.

Werkwijze
Met Werkfit maken werk je aan het versterken van je werknemersvaardigheden. Dit betekent bijvoorbeeld dat we aan de slag gaan met dingen als op tijd op je afspraken komen, netjes en met schone kleding verschijnen, maar ook hoe je kunt samenwerken met anderen. Verder werken we aan het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit en het verkennen van de arbeidsmarkt. Hierbij kunnen we gebruikmaken van verschillende middelen, zoals een beroepskeuzetest of competentietest. Ook kunnen we bijvoorbeeld kijken naar een snuffelstage om te kijken hoe dit gaat. Het uiteindelijke doel is altijd om jou klaar te maken voor het vinden van een betaalde baan. Een Werkfit traject zet ik meestal in voor 12 maanden.

Wil je graag een Werkfit traject met mij starten? Neem dan eerst contact op met je arbeidsdeskundige van het UWV. Bij akkoord, kunnen we dan vervolgens samen een intake inplannen om te kijken of we een klik hebben en kan ik het trajectplan indienen bij het UWV.